EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά ο Μίκι, κλεισμένος ο Λαπροβίτολα, δανεικός ο Πρέπελιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά ο Μίκι, κλεισμένος ο Λαπροβίτολα, δανεικός ο Πρέπελιτς

Την επόμενη ημέρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, αναλύει η Marca, που μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα παραχωρηθεί δανεικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κορυφή της Liga Endesa και πλέον ο Πάμπλο Λάσο με τους συνεργάτες του πιάνουν δουλειά ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019/20. Η Marca, αναλύει την επόμενη μέρα των Μαδριλένων και μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Σλοβένος γκαρντ (1992, 1.91 μέτρα) δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο ροτέισον της Ρεάλ και θα παίξει μπάσκετ αλλού τη νέα σεζόν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη 8 ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αναφορικά με την περίπτωση του Φαμπιέν Κοζέρ (1987, 1.95 μέτρα), αναφέρεται πως ο Γάλλος γκαρντ -του οποίου το συμβόλαιο έχει ολοκληρωθεί- αναμένεται να απαντήσει εντός της επόμενης εβδομάδας στην πρόταση ανανέωσης των Μαδριλένων.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με τον Νίκολα Λαπροβίτολα (1990, 1.93 μέτρα), ο οποίος μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τη Μπανταλόνα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη EuroLeague. Ο Αργεντινός είχε 17.2 πόντους και 6.4 ασίστ κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Επίσης, πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζόρνταν Μίκι (1994, 2.03 μέτρα, 14.2 πόντοι - 5 ριμπάουντ στη EuroLeague). Ο Αμερικανός σέντερ που φέτος έπαιξε στην Χίμκι προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκουστάβο Αγιόν και θα αποτελέσει τον νέο "παρτενέρ" του Έντισον Ταβάρες.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ