EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξετάζει τη λύση του Λαλέιν

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξετάζει τη λύση του Λαλέιν

Ο Πάμπλο Λάσο ψάχνει για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Γκουστάβο Αγιόν, με το νέο όνομα της λίστας των Μαδριλένων να είναι ο Κάντι Λαλέιν.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στα πλάνα του Πάμπλο Λάσο δεν υπάρχει το όνομα του Γκουστάβο Αγιόν, με τον πολύπειρο τεχνικό να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε για τον Ντέιβις της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο οποίος, όμως, αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Μπαρτσελόνα. Ο Γιούντο, από την άλλη, οδεύει προς Τουρκία και πλέον στη Ρεάλ σκέφτονται ζεστά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κάντι Λαλέιν.

Ο 27χρονος σέντερ από την Αϊτή (2.08 μέτρα) -που το καλοκαίρι του 2017 είχε φτάσει πολύ κοντά στην ΑΕΚ- έκανε φέτος το step up στην καριέρα του, καθώς μέτρησε 10.8 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα κατά μέσο όρο στη Liga Endesa με τη φανέλα της Μανρέσα, με την οποία έφτασε μέχρι τα playoffs.

Ο Λαλέιν ενδεχομένως να παίξει μπάσκετ στο Πουέρτο Ρίκο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ήδη ετοιμάζεται για ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ