EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Διπλή ήττα η αποχώρηση του Καμπάσο για το ΝΒΑ

Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης απαιτεί ολόκληρο το ποσό που προβλέπει το buyout του Φακούντο Καμπάσο, έτσι όμως θα χάσει τα δικαιώματά του και δεν θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποφασίσει να αφήσει το ΝΒΑ για να γυρίσει στην Ευρώπη.

Η απόφαση του Φακούντο Καμπάσο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ μονοπώλησε την Τετάρτη (29/7) το ρεπορτάζ σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Η αποκάλυψη της Marca προκάλεσε αίσθηση, το Sport24.gr σας ανέλυσε όλα τα δεδομένα στην περίπτωση του Αργεντινού, ωστόσο την Πέμπτη (30/7) ο Ισπανός δημοσιογράφος Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ έδωσε και μια ακόμη διάσταση στην υπόθεση η οποία δείχνει ότι οι Μαδριλένοι θα υποστούν διπλή ήττα σε περίπτωση που απαιτήσουν ολόκληρο το buyout από τον 29χρονο Αργεντινό πόιντ γκαρντ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο της Mundo Deportivo η Ρεάλ δεν θα κρατήσει τα δικαιώματα του Καμπάσο αν δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις της και συνεχίσει να ζητά 6.000.000 δολάρια για να του επιτρέψει να μετακομίσει στο ΝΒΑ πιθανότατα για τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σε ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντινού στην Ευρώπη η Ρεάλ δεν θα έχει τον πρώτο λόγο, θα χάσει το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση του γίνει για να τον βάλει ξανά στο ρόστερ της.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ