EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Αλοθέν και Νάκιτς είπαν "όχι" στο NBA Draft

Ρεάλ Μαδρίτης: Αλοθέν και Νάκιτς είπαν "όχι" στο NBA Draft
FIBA

Ο Κάρλος Αλοθέν και ο Μάριο Νάκιτς αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο NBA Draft, προτιμώντας να περάσουν -τουλάχιστον- ακόμη ένα χρόνο στην Ισπανία.

Η κλεψύδρα για το NBA Draft αδειάζει με τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης να αποφασίζουν σχετικά με το μέλλον τους. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη φετινή διαδικασία, την ίδια ώρα όμως δύο από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτηκαν πως είναι καλύτερα να περιμένουν για λίγο ακόμη.

Ο λόγος για τον Κάρλος Αλοθέν και τον Μάριο Νάκιτς, που δεν δήλωσαν εν τέλει συμμετοχή στο NBA Draft του 2020 και δεδομένα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα μέρη μας για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Ο πρώτος αποκτήθηκε πέρσι από τη Ρεάλ Μαδρίτης (αντί 150.000 ευρώ), αλλά έμεινε στη Σαραγόσα, στην οποία είχε σημαντικό ρόλο τόσο στη Liga Endesa όσο και στο Basketball Champions League (7 πόντοι, 3.4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ ανά αγώνα). Ο δεύτερος δεν κατάφερε να βρει πολύ χώρο στο rotation του Πάμπλο Λάσο στη διάρκεια της φετινής σεζόν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως του λείπει το ταλέντο. Το κάθε άλλο, λογίζεται ως ένας παίκτης με σπουδαία προοπτική, τον οποίο η "Βασίλισσα" πιστεύει πολύ.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ