EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: "Αγκάθι" για το ΝΒΑ το buy out του Καμπάσο

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το όνομα του Φακούντο Καμπάσο συνδέθηκε με το ΝΒΑ τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει όμως ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας για κάθε ομάδα που τον θέλει: το buy out στο συμβόλαιό του.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φακούντο Καμπάσο είδε το όνομα του να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια του ΝΒΑ, που αφορούσαν κατά βάση τους Ντάλας Μάβερικς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι πρώτοι βέβαια καταγράφονται ως άμεσα ενδιαφερόμενοι για τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μία μετακίνηση που εφόσον ολοκληρωθεί θα προκαλέσει ένα μεγάλο ντόμινο μεταξύ των ομάδων της EuroLeague.

Αυτή είναι η μια πλευρά του ζητήματος, η πιο απλή αν προτιμάτε. Υπάρχει κι η άλλη, που αφορά στον τρόπο μετακόμισης του Φακούντο Καμπάσο από τη Liga Endesa και την EuroLeague για το ΝΒΑ. Κι αυτή αφορά στο buy out που προβλέπεται στο συμβολαιο που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, το συγκεκριμένο ποσό αποδέσμευσής του φτάνει στα 7.000.000 δολάρια. Γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα προκειμένου μια ομάδα του ΝΒΑ να προχωρήσει για οποιονδήποτε παίκτη, ο οποίος -φυσικά- θα πρέπει να... θυσιάσει ένα μεγάλο μέρος των αποδοχών του προκειμένου να "βάλει πλάτη" για την πληρωμή αυτού του buy out βάσει των κανονισμών.

Από την άλλη, κι ο ίδιος πριν από ένα χρόνο τόνιζε ότι το ΝΒΑ δεν τον θαμπώνει ιδιαίτερα και ότι απολαμβάνει τη ζωή και το παιχνίδι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κοινώς, δεν "καίγεται" για να φύγει, ούτε δείχνει διατεθειμένος να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να αγωνιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ