EUROLEAGUE

Ρεάλ: Κοζέρ μέχρι το 2022

Ρεάλ: Κοζέρ μέχρι το 2022

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει -τουλάχιστον- μέχρι το 2022 ο Φαμπιέν Κοζέρ, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Φαμπιέν Κοζέρ έκανε τρομερό finish στη σεζόν, βοήθησε τη Ρεάλ να φτάσει στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και θα συνεχίσει στους Μαδριλένους τουλάχιστον μεχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γάλλος γκαρντ (32 ετών, 1.96 μέτρα) δεν ήταν δεδομένο πως θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι δύο πλευρές κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία και ο Κοζέρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Κοζέρ μέτρησε 5.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 14:05 λεπτά ανά παιχνίδι στη EuroLeague. Το ποσοστό του στα τρίποντα έφτασε το εξαιρετικό 41.5%.

" Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που θα είμαι μέλος της Ρεάλ για τρία ακόμα χρόνια. Ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Έχω στο αίμα μου αυτά τα χρώματα κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Ευχαριστώ πολύ τους Μαδριλένους για την αγάπη τους", ανέφερε στα Social Media ο Κοζέρ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ