EUROLEAGUE

Ρεάλ: Κάρολ, ένας εκτελεστής στην υπηρεσία της "Βασίλισσας"

Ρεάλ: Κάρολ, ένας εκτελεστής στην υπηρεσία της "Βασίλισσας"
EUROKINISSI

Ο Τζέι Σι Κάρολ το... ξανάκανε, σημειώνοντας ακόμα ένα νικητήριο τρίποντο για την Ρεάλ, αυτη τη φορά κόντρα στη Μακάμπι. Και θα το ξανακάνει αν του δοθεί η ευκαιρία, γιατί, πολύ απλά, αυτή είναι η δουλειά του.

Ο Τζέι Σι Κάρολ ήταν ο λυτρωτής της Ρεάλ στον αγώνα με τη Μακάμπι για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 86-85 χάρη σε ένα τεράστιο τρίποντο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.

Το play της “Βασίλισσας” για τον Κάρολ μοιάζει σχεδόν το ίδιο εδώ και χρόνια. Ένα απλό down screen και μισό δευτερόλεπτο είναι αρκετό για τον Αμερικανό με το διαβατήριο από το Ουζμπεκιστάν για να εκτελέσει.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΕΡΩΝ

Ο Κάρολ είναι πλέον 36 χρονών. Δεν γίνεται να είναι ο παίκτης που ήταν πριν από 8 χρόνια, όταν μετακόμισε από την Γκραν Κανάρια στην Ρεάλ. Όταν από ένας τρελός σκόρερ – που την σεζόν 2010/11 είχε 19.3 πόντους μέσο όρο στην ACB και 19 στο EuroCup, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης – μεταβλήθηκε σε ένα γρανάζι σε μία πολεμική μηχανή. Η άμεση προσαρμοστικότητα που έδειξε όμως είναι και ο λόγος που βρίσκεται ακόμα στην Ρεάλ. Μαζί βέβαια με το φονικό του σουτ.

όταν πάλι με τρίποντο έδωσε τη νίκη στους Μαδριλένους με 81-80 επί της Μπαρτσελόνα, στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καλείται να κάνει μία δουλειά και την κάνει τέλεια.

Όπως λοιπόν ο Τζέφρι Τέιλορ στην πρεμιέρα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, έτσι και αυτός τώρα βγήκε μπροστά να κάνει την διαφορά. Κόντρα στη Μακάμπι, ο Κάρολ ήταν μόλις 8ος σε χρόνο συμμετοχής με 16 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα παρουσία στο παρκέ. Αυτό όμως αποδείχθηκε αρκετό για να σημειώσει 14 πόντους (δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ) με 1/2 δίποντα και 4/7 τρίποντα.

Το μεγαλύτερο σουτ το έβαλε στο φινάλε. Και το έκανε να φαίνεται τόσο απλό. Βασικά, για αυτόν είναι απλό. Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά του. Να είναι ένας εκτελεστής στην υπηρεσία της “Βασίλισσας”.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ