EUROLEAGUE

Ρεάλ: Δεν σκέφτονται, προς το παρόν, μείωση μισθών

Ρεάλ: Δεν σκέφτονται, προς το παρόν, μείωση μισθών
EUROKINISSI

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην Ρεάλ δεν κάνουν σκέψεις για μείωση μισθών, ωστόσο αυτό ενδεχομένως να αλλάξει λόγω... EuroLeague.

Την ίδια στιγμή που στην Μπαρτελόνα έχει δημιουργηθεί ένας πανικός με την απόφαση της διοίκησης για μείωση μισθών λόγω της διακοπής εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, στην Ρεάλ φαίνεται ότι - προς το παρόν - δεν υπάρχει αυτή η σκέψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης "AS", παίκτες και υπάλληλοι της Ρεαλ είναι αισιόδοξοι ότι θα λάβουν ολόκληρους τους μισθούς τους, αφού η διοίκηση των Μαδριλένων δεν τους έχει κάνει κάποια κρούση. Αυτό ωστόσο ενδέχεται να αλλάξει λόγω... EuroLeague.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι ομάδες της Euroeague σκέφτονται να προτείνουν στους παίκτες ένα είδος συμβιβασμού για την περίπτωση που η σεζόν τελικά διακοπεί οριστικά. Δεδομένου ωστόσο ότι στην διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες από 10 διαφορετικές χώρες δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθηθεί ίδια γραμμή, αφού κάθε χώρα έχει διαφορετική νομοθεσία. Όπως και να έχει, το τι θα γίνει από εδώ και πέρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ