EUROLEAGUE

Ρεάλ: Άλλες 1-2 εβδομάδες έξω ο Γιουλ, σε 3 εβδομάδες γυρίζει ο Ράντολφ

Ρεάλ: Άλλες 1-2 εβδομάδες έξω ο Γιουλ, σε 3 εβδομάδες γυρίζει ο Ράντολφ
EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι ο Σέρχιο Γιουλ θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες ακόμα, προσθέτοντας ότι ο Άντονι Ράντολφ θα μείνει στα "πιτς" για τρεις εβδομάδες.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Ρεάλ. Τελευταίο πρόβλημα ήταν ο τραυματισμός του Άντονι Ράντολφ στο δεξί πόδι για να προστεθεί σε αυτόν του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τις 26 Νοεμβρίου, αλλά και των Γκάμπριελ Ντεκ, Τζέισι Κάρολ και Φελίπε Ρέγιες. Για αμφότερους πάντως υπάρχει πλέον χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

Όπως έκανε γνωστό ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν στην Γαλλία (77-87), η οποία ήταν η 12η συνεχόμενη της "Βασίλισσας" στην EuroLeague, ο Γιουλ θα μείνει εκτός δράσης για δύο ακόμα εβδομάδες, ενώ η επιστροφή του Ράντολφ χρονολογείται σε τρεις εβδομάδες.

" Ελπίζω ότι ο Γιουλ θα επιστρέψει σε 1-2 εβδομάδες το πολύ. Για τον Ράντολφ είμαστε λίγο ανήσυχοι, πιθανό να μείνει εκτός για 3 εβδομάδες. Ο Κάρολ θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, ο Ρέγιες έχει ξεκινήσει προπονήσεις αλλά θα επιστρέψει σε περίπου 10 μέρες. Ο Ντεκ θα είναι έτοιμος σε λιγότερο από μία εβδομάδα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάσο, περιγράφοντας το... ιατρικό δελτίο της ομάδας του, για να προσθέσει:

" Μας ενοχλεί που δεν έχουμε τους παίκτες μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όμως είναι να περιμένουμε να αναρρώσουν το ταχύτερο δυνατό για να τους έχουμε όλους υγιείς".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ