EUROLEAGUE

Πότε θα παίξει ο Γιουλ εναντίον του Παναθηναϊκού

Πότε θα παίξει ο Γιουλ εναντίον του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

Ο Σέρχιο Γιουλ έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά το ενδεχόμενο να προλάβει τις πρώτες δύο "μάχες" της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό Superfoods δεν είναι και τόσο ορατό, ενώ οι Μαδριλένοι ακόμα περιμένουν τον Φακούντο Καμπάτσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα κοντραριστούν στα προημιτελικά της EuroLeague και στη Μαδρίτη δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι όσον αφορά την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στα πρώτα δύο ματς της σειράς. Άλυτο προς το παρόν παραμένει για την "Βασίλισσα" και το πρόβλημα με τον Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Σέρχιο Γιουλ βρίσκεται στα "πιτς" τους τελευταίους οχτώ μήνες, έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο. Τα playoffs της EuroLeague είχαν... κυκλωθεί για την επιστροφή του Ισπανού γκαρντ στα παρκε , αλλά οι πιθανότητες - τουλάχιστον ως προς τα πρώτα δυο ματς της σειράς - δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του.

Ο Σέρχιο Γιουλ θα παραμείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ την τρέχουσα εβδομάδα και στη Μαδρίτη θέλουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα να δουν τον ηγέτη τους στο 100%. Αυτό που εκτιμάται, όμως, είναι πως δύσκολα ο Γιουλ θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από οχτώ μήνες απραξίας απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods στα πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ. Αν ήταν πιο εύκολα τα παιχνίδια ο Λάσο θα τον έριχνε στο παρκέ, όμως είναι παράλογο να επιστρέψει μετά την πολύμηνη απουσία του, στα playoffs της EuroLeague.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την κατάσταση στο γόνατό του, αλλά το βαθμό ετοιμότητάς του. Κι αυτό είναι που προβληματίζει τους Μαδριλένους και κυρίως τον προπονητή του, παρά τη θέληση του ίδιου του Γιουλ να δώσει το παρών από την αρχή στις μάχες με τον Παναθηναϊκό.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΜΠΑΤΣΟ

Επίσης, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αναμένει να δει και πώς θα εξελιχθεί η πορεία αποθεραπείας του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος στην αναμέτρηση με την Μπανταλόνα πήρε την πέμπτη του συνεχόμενη απουσία εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Καμπάτσο δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της Liga Endesa, ενώ εκτός έμεινε και στην 29η και στην 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των παιχνιδιών της σειράς Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ Μαδρίτης:

Τρίτη 17 Απριλίου στις 21:15 (ΟΑΚΑ)

Πέμπτη 19 Απριλίου στις 21:15 (ΟΑΚΑ)

Τετάρτη 25 Απριλίου στις 22:00 (WiZink Center)

Παρασκευή 27 Απριλίου στις 22:00 (WiZink Center, αν χρειαστεί)

Τρίτη 1 Μαΐου (ΟΑΚΑ, αν χρειαστεί)

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ