EUROLEAGUE

Πάντζαρ, το νέο "πουλέν" του Λάσο

Πάντζαρ, το νέο "πουλέν" του Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κινήθηκε για την απόκτηση πλεϊμέικερ το φετινό καλοκαίρι, πολύ απλά γιατί ο Πάμπλο Λάσο έχει αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία σε έναν 18χρονο από τα τμήματα υποδομής της "Βασίλισσας", τον Μέλβιν Πάντζαρ.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν (υπερβολικά) ήσυχο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολλά πράγματα να αλλάξει στο ρόστερ της. Μετά την κατάκτηση της EuroLeague στο Βελιγράδι, κι από την στιγμή που η πλειοψηφία των παικτών δεσμευόταν με συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, ο Πάμπλο Λάσο δεν είχε πολλά να σκεφτεί και να διορθώσει.

Μετά την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς για το ΝΒΑ, αποφάνθηκε την αποδέσμευση του Τσέισον Ραντλ, την παραμονή του Φακούντο Καμπάσο (υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο) και την προσθήκη του Κλέμεν Πρέπελιτς. Κι αν πολλοί περίμεναν πως έστω στο... παρά πέντε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη πόιντ γκαρντ (για να υπάρχει η σχετική ασφάλεια), ο έμπειρος τεχνικός προτίμησε να κινηθεί σε γνώριμα -για εκείνον- λημέρια: έδωσε την ευκαιρία σε ένα παιδί της ακαδημίας!

Ο λόγος για τον Μέλβιν Πάντζαρ, τον 18χρονο γκαρντ, ο οποίος πέρσι πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στη Liga Endesa -προς το φινάλε της σεζόν. Όπως τονίζει η "AS" , ο ύψους 1μ90 πλεϊμέικερ θα επωμιστεί το βάρος του τρίτου "άσου" στο rotation δίχως να υπάρχουν τρομερές απαιτήσεις από εκείνον, από την στιγμή που δυνητικά μπορεί να βοηθήσει στο "1" κι ο Φαμπιάν Κοζέρ. Παράλληλα όμως, θα βρει χώρο στη διάρκεια της σεζόν για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του.

Για να του δίνει αυτό το δικαίωμα ο Πάμπλο Λάσο, σημαίνει ότι... έχει ταλέντο.

Το Depth Chart της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2018-'19:

PG: Φακούντο Καμπάσο, Σέρχιο Γιουλ, Μέλβιν Πάντζαρ.

SG: Φαμπιάν Κοζέρ, Τζέισι Κάρολ, Κλέμεν Πρέπελιτς.

SF: Τζέφρι Τέιλορ, Ρούντι Φερνάντεθ, Σάντι Γιούστα, Γκάμπριελ Ντεκ.

PF: Άντονι Ράντολφ*, Φελίπε Ρέγιες, Τρέι Τόμπκινς.

C: Γκουστάβο Αγιόν, Όγκνιεν Κούζμιτς, Έντι Ταβάρες.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Άντονι Ράντολφ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ