ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάμπλο Λάσο: "Μας σκότωσαν δύο παίκτες του Ολυμπιακού"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού που έκριναν τον αγώνα στάθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Σέρχιο Γιουλ κι ο Γκουστάβο Αγιόν βρίσκονταν εκτός αγώνα, όμως ο Πάμπλο Λάσο δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ , μετά την πρώτη φετινή ήττα της ομάδας του. Ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους δύο παίκτες της ομάδας του Πειραιά που έκριναν την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague 2018/19.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Είδαμε δύο αγώνες σε έναν! Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση και τους δώσαμε ένα σημαντικό αβαντάζ. Ο Γουίλιαμς-Γκος κι ο Σπανούλης ήταν οι δύο που μας "σκότωσαν", είχαν από 16 πόντους στο πρώτο μέρος ενώ εμείς κάναμε λάθη και στις δύο άκρες του παρκέ. Ο Ολυμπιακός είχε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του ματς.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ανοιχτά σουτ, αστοχήσαμε σε κάποια, χάσαμε και μερικές βολές, όμως στο τέλος μας ήμασταν στο παιχνίδι. Αργήσαμε όμως να μπούμε σε αυτό. Κυριάρχησαν από νωρίς και αυτό ήταν κρίσιμο για τη νίκη που πήραν. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, για εμένα όμως δεν μπορεί αυτό να χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία. Είχαμε άλλους παίκτες που έκαναν βήματα προς τα εμπρός. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, ανταγωνιστική, με έναν σπουδαίο coach και μεγάλους παίκτες. Τους σέβομαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ