EUROLEAGUE

Όλα για την EuroLeague η Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε τον Σαλάχ Μεζρί

Όλα για την EuroLeague η Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε τον Σαλάχ Μεζρί
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν έγινε και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) ο Σαλάχ Μεζρί.

Τέσσερα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, ο Σαλάχ Μεζρί γύρισε στη Μαδρίτη για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ούτως ή άλλως πολύ δυνατή φροντ λάιν της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη εδώ και μερικές μέρες , την Πέμπτη (10/10) όμως έγινε και επίσημη με τον 33χρονο Τυνήσιο να μετακομίζει από τους Λιαονίνγκ Φλάινγκ Λέοπαρντς της Κίνας στην ομάδα στην οποία έφτιαξε το όνομά του.

Από το 2015 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο ο Μεζρί βρισκόταν στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Ντάλας Μάβερικς, που το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό για το βάθος του πάγκου τους. Σε 204 αγώνες σε τέσσερις σεζόν στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου, ο Τυνήσιος είχε 3.4 πόντους από 60.3% στο δίποντο, 4 ριμπάουντ και σχεδόν ένα μπλοκ ανά μόλις 11.9 λεπτά συμμετοχής. Στη Ρεάλ θα ανταγωνιστεί τους Έντι Ταβάρες, Τζόρνταν Μίκι, Φελίπε Ρέγες, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.



TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ