EUROLEAGUE

"Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά…"

"Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά…"
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού (08/12, 21:00) με τους Πάμπλο Λάσο και Τρέι Τόμπκινς να κάνουν ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη στις pregame δηλώσεις τους.

Με το ρεκόρ της στο 5-5, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο ΣΕΦ με στόχο να ρίξει στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό. Στην προσπάθεια της αυτή, δεν θα έχει ξανά τους Γιουλ, Αγιόν, Κούζμιτς και Ράντολφ, ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως ο Τέιλορ είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Παράλληλα, ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

" Την Τετάρτη, ήταν η πρώτη ημέρα που καταφέραμε να κάνουμε ομαδική προπόνηση. Ο Τέιλορ είναι καλά και θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε επίσης πρόβλημα, αλλά θα είναι στην αποστολή, που θα αποτελείται από 13 παίκτες. Θα δούμε την τελευταία στιγμή ποιος θα μείνει εκτός. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία σταθερή ομάδα που έχει σημεία αναφοράς τόσο μέσα στο ζωγραφιστό όσο κι από μακριά. Έχουν ξανά τον Σπανούλη, έναν σπουδαίο παίκτη, που δημιουργεί με τη μπάλα. Ο Πρίντεζης είναι το βασικό τους σημείο αναφοράς στο frontcourt, μαζί με τους Μιλουτίνοφ και ΜακΛιν, που επίσης παίζουν σπουδαία. Παράλληλα, έχουν καλούς σουτέρ, όπως ο Ρόμπερτς κι ο Στρέλνιεκς. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά και μένει πιστός στη φιλοσοφία που τον έχει οδηγήσει στα θετικά αποτελέσματα. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ακόμα, χρειαζόμαστε καλές επιλογές στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη", σχολίασε ο head coach της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Γερή δόση ενέργειας η επιστροφή Σπανούλη"

Από τη μεριά του, ο Τρέι Τόμπκινς συμπλήρωσε: " Είμαστε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σκληρό θα είναι το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και περιμένω ένα καλό ματς που θα μας δώσει τη νίκη. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης τους. Η επιστροφή του είναι μία γερή δόση ενέργειας και ταλέντου στο ρόστερ τους κι ένα έξτρα κίνητρο για τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό, αλλά και για τον καθένα που θα βρούμε απέναντι μας. Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στους υπόλοιπους, όπως ο Πρίντεζης ή ο Παπανικολάου, καθώς ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ καλά ως ομάδα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι αυτός".

Photo Credits: Facebook/Real Madrid Basket

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ