EUROLEAGUE

Ο Ρούντι μένει εκτός δράσης για τρεις μήνες

Ο Ρούντι μένει εκτός δράσης για τρεις μήνες

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη μέση, θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο, καθώς πέρα ότι κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός συνέχειας στη Euroleague, πλέον θα χρειαστεί να... ζήσει και χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο 30χρονος Ισπανός γκαρντ-φόργουορντ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη μέση και για να το ξεπεράσει θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μπιλμπάο πριν λίγες μέρες, εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί και για να δώσει "τέλος" στο... μαρτύριο του που κρατάει εδώ και μήνες (είχε θέμα με την μέση του και με την Εθνική στο περασμένο Eurobasket), θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Εφόσον κάνει την επέμβαση, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες. Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός γκαρντ-φόργουορντ είχε μπει στο χειρουργείο και το 2012.

Επόμενο παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague είναι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε επί ισπανικού εδάφους και οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Ισπανός διεθνής, στο περασμένο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στο οποίο η "Βασίλισσα" ηττήθηκε (94-88), αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς λόγω ενοχλήσεων.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ