EUROLEAGUE

Ο Ρούντι Φερνάντεθ "την είπε" στη γυναίκα του και ξέρει τι τον περιμένει

Ο Ρούντι Φερνάντεθ "την είπε" στη γυναίκα του και ξέρει τι τον περιμένει

Το Tik Tok της Έλεν Λίντες τρέλανε τον Ρούντι Φερνάντεθ, που έκανε το λάθος να αποκαλύψει τα... βασανιστήρια που υπέστη σε τηλεοπτικό πρόγραμμα τις Ισπανίας. Δείτε την απάντηση της συζύγου του Ισπανού.

Περιμένει πως και πως την επιστροφή στις προπονήσεις, όχι επειδή δεν αντέχει να κάθεται στο σπίτι, αλλά γιατί η σύζυγός του τον έχει... τρελάνει με τη μόδα της εποχής, το Tik Tok.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της ισπανικής τηλεόρασης και όταν τον ρώτησαν " ποιο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι της καραντίνας", έκανε το λάθος να πει αυτό που πραγματικά ένιωθε: " Ξέρω ότι η γυναίκα μου θα με σκοτώσει, αλλά δεν αντέχω με το Tik Tok. Θέλει να το κάνουμε στην εντέλεια, μου λέει πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Άντε να δούμε που θα κοιμηθώ απόψε...".

Σήμερα, λοιπόν, η Έλεν Λίντες του έστειλε το μήνυμά της μέσω Instagram : " Σήμερα νομίζω πως πρέπει να δοκιμάσουμε ένα νέο Tik Tok. Το καλύτερο δίδυμο, εγώ κι εσύ, στην καραντίνα. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα σε αγαπήσω ακόμα πιο πολύ". Ρούντι, καλά ξεμπερδέματα...

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ