EUROLEAGUE

Ο Ρούντι "έβγαλε το καπέλο" στον Αντετοκούνμπο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods να τσακώθηκε με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Ρούντι Φερνάντεθ όμως "έβγαλε το καπέλο" στον φόργουορντ του "τριφυλλιού". Διαβάστε τον λόγο.

Στο σύνολο των τεσσάρων αναμετρήσεων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Ρεάλ Μαδρίτης, είδαμε αρκετές φορές τον Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Ρούντι Φερνάντεθ. Μέχρι και... κοκορομαχία των δύο παικτών υπήρξε λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου προημιτελικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο ένας δεν αναγνωρίζει την ποιότητα (εντός κι εκτός παρκέ) του άλλου. Γι αυτό κιόλας ο φόργουορντ του "τριφυλλιού" έσπευσε να συγχαρεί έναν έναν προσωπικά τους παίκτες της ισπανικής ομάδας μετά την χθεσινή (27/4) νίκη τους στο WiZink Center, κι αντίστοιχα το Νο5 της "Βασίλισσας" να του "βγάλει το καπέλο".

" Εκτιμώ πολύ αυτή την κίνηση. Δείχνει πολλά... Αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν έναν σκληρό αποκλεισμό όμως όλα αυτά μένουν στο παρκέ. Εκτός γηπέδου είμαστε όλοι φίλοι", σημείωσε σε δηλώσεις του ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος εκτός όλων των άλλων στάθηκε σε όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι των playoffs.

Τότε δηλαδή που η Ρεάλ Μαδρίτης ανέκαμψε μετά το -28 της πρώτης μονομαχίας και πήρε την εκτός έδρας νίκη στο ΟΑΚΑ. " Έγινε μια συνάντηση μεταξύ των παικτών, κι αυτό έφερε το δέσιμο. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση που βιώσαμε μετά το πρώτο παιχνίδι, τα καταφέραμε όμως. Ξέραμε ότι ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στον πρώτο αγώνα των playoffs, ειδικά αναλογιζόμενοι το μέγεθος του συλλόγου που υπηρετούμε και της ποιότητάς μας. Στο τέλος πήγαν όλα καλά και παίξαμε για την τιμή της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ