EUROLEAGUE

Ο Ράντολφ έκανε δημόσια την αυτοκριτική του

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντονι Ράντολφ και ο Πάμπλο Λάσο στάθηκαν στο κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Νταρουσάφακα, αλλά και στο σημείο που έδωσε ώθηση στη "Βασίλισσα" έως ότου φτάσει στη νίκη (83-75).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το πρώτο βήμα για επιστροφή στο Final Four, δικαιολογώντας τη δύναμη της έδρας της . Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο ξεπέρασαν το κακό τους ξεκίνημα, κέρδισαν πολλές μονομαχίες στις δύο ρακέτες και χάρη στον Σέρχιο Γιουλ, μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη δίχως να χρειαστεί να κριθούν όλα στο σουτ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άντονι Ράντολφ μίλησε για τα στοιχεία που έδωσαν στη "Βασίλισσα" τον πρώτο λόγο για πρόκριση, εξηγώντας:

" Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τη νίκη στην πρεμιέρα των playoffs. Ειδικά απέναντι σε μια τόσο σκληρή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη, που μας έφεραν πίσω στο σκορ, αλλά στην πορεία βρήκαμε καλά σουτ και φτάσαμε στη νίκη, που είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε για τη δεύτερη νίκη, σε δύο μέρες. Να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που κάναμε στο α' δεκάλεπτο. Το λέω και προσωπικά για εμένα, γιατί μπήκα στο παιχνίδι κάπως χαλαρός".

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο τόνισε: " Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι τα playoffs άλλωστε. Βρήκαμε ενέργεια στο τέλος του α' μέρους, ο Ντόντεϊ Ντρέιπερ μας βοήθησε αρκετά ερχόμενος από τον πάγκο και μας κράτησε όρθιους. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι πάντοτε σημαντικό. Αυτή την στιγμή, πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που ακολουθεί. Είδαμε ότι η Νταρουσάφακα είναι σκληρή ομάδα, που παλεύει. Ελπίζω πως θα κάνουμε ακόμη καλύτερη δουλειά στον αγώνα που ακολουθεί".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ