EUROLEAGUE

Ο Πρέπελιτς ονόμασε τον σκύλο του... Γιουλ!

Ο Πρέπελιτς ονόμασε τον σκύλο του... Γιουλ!
AP Photo/Thanassis Stavrakis AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς αποφάσισε να ονομάσει τον σκύλο του Γιουλ για να τιμήσει την φιλία του με τον αρχηγό της Ρεάλ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τιμήσει κάποιος μία φιλία. Ο Κλέμεν Πρέπελιτς αποφάσισε να τιμήσει την φιλία του με τον Σέρχιο Γιουλ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας το όνομά του αρχηγού της Ρεάλ στον σκύλο του!

Ο Σλοβένος γκαρντ αγωνίζεται δανεικός στη Μπανταλόνα από την Ρεάλ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "AS" για το πώς περνάει την ώρα του μετά την διακοπή όλων των διοργανώσεων λόγω του κορονοϊού είπε ενδιαφέροντα πράγματα. " Κάθε μέρα πάω βόλτα τον Γιουλ" δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δώσαμε αυτό το όνομα στο σκυλί μας επειδή είναι μικρό αλλά έχει πολλή ενέργεια όπως ο Σέρχιο"!

Ο Πρέπελιτς, ο οποίος την στιγμή της διακοπής ήταν πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος με 22.3 πόντους μέσο όρο, τόνισε κλείνοντας σχετικά με το τι άλλο κάνει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση: " Είναι δύσκολη κατάσταση για όλους. Για τους επαγγελματίες αθλητές είναι δύσκολο να συνηθίσουν σε αυτό τον ρυθμό και να μένουν σπίτι. Εγώ απλώς τρώω περισσότερα λαχανικά, ψάρια και σαλάτες για να διατηρηθώ".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ