EUROLEAGUE

Ο Λάσο δεν χαρίζεται (ούτε) στους 16χρονους

Ο Λάσο δεν χαρίζεται (ούτε) στους 16χρονους

Ο Ματέο Σπανιόλο πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον Πάμπλο Λάσο να μην του χαρίζεται στο τάιμ άουτ. Κι ας είχε να κάνει με έναν 16χρονο παίκτη. Πώς "απάντησε" ο νεαρός γκαρντ (VIDEO).

Το φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ουνικάχα Μάλαγα έδωσε την ευκαιρία στον Πάμπλο Λάσο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της η "Βασίλισσα". Ο Ματέο Σπανιόλο και ο Ουσμάν Γκαρούμπα είναι δύο ταλέντα ( από τα πολλά) που βρίσκονται στο φυτώριο της ισπανικής ομάδας, στις παρυφές της ανδρικής ομάδας.

Ο πρώτος πάντως, αντιλήφθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως κάθε φορά που θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας του Πάμπλο Λάσο θα αντιμετωπίζεται ως... κανονικός παίκτης. Όχι ως εκκολαπτόμενος, ούτε σαν ένα παιδί που παίρνει εμπειρίες.

Οι πρώτες κατοχές που πήρε ο 16χρονος πόιντ γκαρντ δεν ήταν αυτές που ήθελε ο προπονητής του, έκανε πολλές ντρίμπλες, υπέπεσε δύο λάθη και αυτό έφερε τον εκνευρισμό του προπονητή του. Στην πρώτη διακοπή λοιπόν, ήρθε το ξέσπασμα του Πάμπλο Λάσο. " Αν θες να συνεχίσεις να ντριμπλάρεις, πήγαινε καλύτερα να αγοράσεις μια δική σου μπάλα! Έχεις κάνει οκτώ ντρίμπλες κι έχεις χάσει την μπάλα δύο φορές" φώναζε εν εξάλλω ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απάντηση από την πλευρά του 16χρονου γκαρντ (ο οποίος παρεμπιπτόντως το φετινό καλοκαίρι "σκότωσε" τις ελπίδες της Εθνικής Παίδων για ένα μετάλλιο στο EuroBasket); Πέτυχε πέντε μαζεμένους πόντους. Δείγμα ότι... το έχει.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ