EUROLEAGUE

"Ο Καμπάσο θέλει να χαρίσει 1.2 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει στο ΝΒΑ"

Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Φακούντο Καμπάσο με τη φανέλα της Ρεάλ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, ο Φακούντο Καμπάσο προτίθεται να χαρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 1.2 εκατ. ευρώ που του έχει λαμβάνειν προκειμένου να βρεθεί τρόπος να παίξει στο ΝΒΑ.

Το μέλλον του Φακούντο Καμπάσο βρίσκεται στο ΝΒΑ, κι αν δεν προέκυπτε η πανδημία του κορονοϊού ενδεχομένως ο παίκτης να είχε ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης πως θα φύγει με προορισμό το ΝΒΑ, πλην όμως ακόμη αναζητείται τρόπος προκειμένου να καλυφθεί το ποσό της ρήτρας που τον δεσμεύει με την ισπανική ομάδα.

Τα 6.000.000 ευρώ που πρέπει να πληρωθεί η "Βασίλισσα" για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης αποτελούν ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο μέχρι στιγμής, με την πλευρά του Φακούντο Καμπάσο όμως να δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να γίνει το deal.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν των New York Times, ο 29χρονος πόιντ γκαρντ είναι διατεθειμένος να χαρίσει το ποσό των 1.200.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε κι ανοίγει η αγορά στο ΝΒΑ, προκειμένου να μειωθεί το ποσό που θα χρειαστεί να καταβληθεί εν συνεχεία ( διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νούμερα που μπορούν να φέρουν το deal). Είναι σαφές εξάλλου πως για να βρεθεί η χρυσή τομή, θα πρέπει κι ο ίδιος ο παίκτης να βάλει το χέρι στην τσέπη, αφού οι ομάδες του ΝΒΑ δεν μπορούν -βάσει κανονισμών- να δώσουν περισσότερα από 725.000 δολάρια για buy out.

Τα υπόλοιπα θα βγουν από την τσέπη του Φακούντο Καμπάσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η συγκεκριμένη πρόθεση όμως, αποτυπώνει την ξεκάθαρη επιθυμία του μέχρι πρότινος βασικού άσου του Πάμπλο Λάσο να μετακομίσει άμεσα στο ΝΒΑ για να κυνηγήσει το... αμερικανικό όνειρο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ