EUROLEAGUE

Νέο τριετές συμβόλαιο για Καμπάσο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η εξαιρετική φετινή σεζόν του Φακούντο Καμπάσο επιβραβεύτηκε με νέο τριετές συμβόλαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φανέλα της οποίας θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε πολύ έντονα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο μεταγραφικό τοπίο. Μετά την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς για το ΝΒΑ και την επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Άντονι Ράντολφ , η ισπανική ομάδα έσπευσε να κρατήσει τον Τρέι Τόμπκινς (για ένα χρόνο) και να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Φακούντο Καμπάσο.

Ο 27χρονος πλεϊμέικερ έκανε σπουδαία χρονιά, μπήκε -ως ένα βαθμό- στα παπούτσια του Σέρχιο Γιουλ, αγωνιζόμενος στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς. Με 7.9 πόντους (με 37.9% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην EuroLeague, αποτέλεσε έναν από τους παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε ο Πάμπλο Λάσο. Γι αυτό κιόλας εισηγήθηκε την τριετή επέκταση του συμβολαίου του!

Μέχρι το 2021 θα μείνει στο WiZink Center ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία από το 2014. Πέρασε μια διετία στη Μούρθια για να κάνει το... αγροτικό του, επέστρεψε δριμύτερος και άφησε το στίγμα του. Μετά κι από αυτή την εξέλιξη, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί για έναν παίκτη στην περιφέρεια, προκειμένου να καλύψει το υπάρχον κενό.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ