EUROLEAGUE

Με... ενδεκάδα στην Πόλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Με... ενδεκάδα στην Πόλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλα ζόρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αντιμετωπίσει τη Νταρουσάφακα χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο θα πληθαίνουν οι τραυματισμοί και τα προβλήματα για τις ομάδες της EuroLeague. Ήδη τα κρούσματα είναι πολλά, με τελευταίο θύμα τον Ντάνιελ Χάκετ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη με... ενδεκάδα, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμοι τρεις από τους σημαντικότερους παίκτες της.

Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Γιουλ θα χάσει δεύτερο σερί ματς, με το γόνατό του να μην είναι ακόμη στο 100%. Ο Άντονι Ράντολφ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Μπιλμπάο και δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Ο Τρέι Τόμπκινς, τέλος, χτύπησε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται ακόμα μερικές μέρες ξεκούρασης.

Αυτή τη στιγμή, πριν την έναρξη της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μαζί με τη Φενέρμπαχτσε. Κυνηγά την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά μάλλον προσπαθεί να "επιβιώσει" όπως και οι περισσότερες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ