EUROLEAGUE

Ματσιούλις: "Κουράστηκα από το να μην παίζω"

Ματσιούλις: "Κουράστηκα από το να μην παίζω"
REALMADRID.COM

O Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης κι έριξε τα... βέλη του προς τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποτελεί παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης , καθώς δεν είχε θέση στα πλάνα του Πάμπλο Λάσο και ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον κόουτς της "Βασίλισσας".

Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν εξάντλησε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους και μία μέρα μετά την επισημοποίηση του "διαζυγίου", ο Λιθουανός φόργουορντ σημείωσε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είχα κουραστεί από το να μην αγωνίζομαι. Περίμενα μία εξήγηση από τον Πάμπλο Λάσο, αλλά δεν μου είπε τίποτα. Ο Αλμπέρτο Ερέρος (σ.σ. διοικητικό στέλεχος) σε συνάντηση που είχαμε, μου είπε πως με καταλαβαίνει. Θέλω να παίζω", δήλωσε στη "Lietuvos Rytas" ο Γιόνας Ματσιούλις,

Επίσης, ο Λιθουανός φόργουορντ ανέφερε πως έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα για να τον ρωτήσουν για το τι συνέβη και αν είναι τραυματίας, αλλά δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του, ενώ δεν έκρυψε και την... δίψα του για να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα έχει ρόλο.

Photo Credits: realmadrid.com

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ