EUROLEAGUE

Μάιος "φωτιά" για τον Κοζέρ: 110 πόντοι σε 124 λεπτά

Μάιος "φωτιά" για τον Κοζέρ: 110 πόντοι σε 124 λεπτά
EUROKINISSI

Φαίνεται πως ο Μάιος ταιριάζει στον Φαμπιάν Κοζέρ. Πέρυσι, βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην κορυφή της EuroLeague. Φέτος σε 124 λεπτά συμμετοχής μέσα στον μήνα, έχει πετύχει 110 πόντους!

Στο Final 4 του 2018 , ο Φαμπιάν Κοζέρ ήταν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες. Με 17 πόντους στον τελικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, 11.5 πόντους κατά μέσο όρο και 5/5 τρίποντα συνολικά, βοήθησε σε μεγάλο τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην κορυφή της EuroLeague. Τον φετινό Μάιο, ο Γάλλος έχει πάρει ξανά... φωτιά.

Όπως παρατήρησε ο Ricardo González στην AS, ο Φαμπιάν Κοζέρ έχει σημειώσει 110 πόντους σε 124 λεπτά μέσα στον Μάιο. Συνολικά, έχει πάρει μέρος σε 8 αναμετρήσεις (2 της EuroLeague και 6 της ACB), με μέσο όρο 13.7 πόντους, 79% στα σουτ δύο πόντων και 50% στα τρίποντα. Εντυπωσιακό είναι επίσης πως τους συγκεκριμένους αριθμούς τους γράφει σε μόλις 15:30 ανά αγώνα. Πολύ καλά νέα για τους φίλους της Ρεάλ ενόψει των αναμετρήσεων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα στην Ισπανία .

Το συμβόλαιο του Φαμπιάν Κοζέρ ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, αλλά φαίνεται πως ο Γάλλος γκαρντ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πάμπλο Λάσο και θα συνεχίσει στη Μαδρίτη, εφόσον συμφωνήσει κι ο ίδιος στα όσα του προταθούν. Ποτέ δεν θα γίνει σταρ όπως ο Γιουλ ή ο Ντόντσιτς πέρυσι, αλλά παρόλα αυτά, ο Κοζέρ είναι σταθερά ένας εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης για κάθε προπονητή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ