EUROLEAGUE

Λάσο: "Πιστεύω πως οι ελληνικές ομάδες θα τηρήσουν το fair play"

Λάσο: "Πιστεύω πως οι ελληνικές ομάδες θα τηρήσουν το fair play"
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

Αρκετά φοβισμένος είναι ο Πάμπλο Λάσο, καθώς αντιλαμβάνεται πως η Ρεάλ μπορεί να χάσει στο φινάλε της κανονικής περιόδου το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που θα κλείσει μαζί με την Μπάμπεργκ την αυλαία της κανονικής περιόδου, καθώς η δική τους αναμέτρηση είναι η τελευταία της 30ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει πως οι Μαδριλένοι θα γνωρίζουν σε ποια θέση θα τερματίσουν αν κερδίσουν και αν χάσουν, με τον Πάμπλο Λάσο να υποστηρίζει πως θα έπρεπε όλες οι αναμετρήσεις να διεξάγονται την ίδια ώρα.

" Η κατάσταση είναι απλή για εμάς. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει στο Μιλάνο, θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο την Παρασκευή, αλλά και ο Ολυμπιακός ώστε να πάρουμε την τέταρτη θέση" σχολίασε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε: " Σε διαφορετική περίπτωση, θα είμαστε πέμπτοι. Πιστεύω πως οι ελληνικές ομάδες θα τηρήσουν το fair play. Το φυσιολογικό θα ήταν να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες την ίδια ώρα, όμως από την άλλη, υπάρχουν ακόμη 29 αγωνιστικές στις οποίες επίσης κρίνεται η κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί το καλοκαίρι".

Για να πέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην πέμπτη θέση, θα πρέπει να προκύψει τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Να κερδίσουν οι "πράσινοι" απόψε στο Μιλάνο, να ηττηθούν οι Πειραιώτες αύριο από την Ζάλγκιρις και να επικρατήσουν οι Ισπανοί της αδιάφορης Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ