EUROLEAGUE

Λάσο: "Ο Σπανούλης είναι και πάλι αυτός που ήταν"

Λάσο: "Ο Σπανούλης είναι και πάλι αυτός που ήταν"
REALMADRID.COM

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να φανεί αφιλόξενη στον Ολυμπιακό (9/2, 21:45, Live Blog από το Sport24.gr) και στάθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (9/2, 21:45, Live Blog από το Sport24.gr) και ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη έχει περίοπτη θέση στα πλάνα του Πάμπλο Λάσο. Οι Μαδριλένοι θέλουν να περάσουν... χειροπέδες στον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", ο οποίος στο μας του α' γύρου στο ΣΕΦ είχε κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague της φετινής σεζόν.

"Έχουν αλλάξει πολλά από το παιχνίδι του α' γύρου. Η ομάδα είναι ίδια, αλλά κάποιοι παίκτες έχουν αλλάξει ρόλο. Ο Σπανούλης προερχόταν από τραυματισμό και δεν έπαιζε για καιρό, αλλά τώρα αγωνίζεται πάλι σε υψηλό ρυθμό και είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Σπανούλης είναι και πάλι αυτός που ήταν. Επίσης, υπάρχει ο Πρίντεζης που μας είχε πληγώσει πολύ στο πρώτο παιχνίδι και ο Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός είναι είναι μια ομάδα με πάθος και πολλή ενέργεια", δήλωσε ο κόουτς της "Βασίλισσας", ο οποίος στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούντι Φερνάντεθ και τον Γκουστάβο Αγιόν.

Επίσης, παρατήρησε πως " ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που βρίσκεται με την αξία της στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, διότι είναι πολύ μαχητικός, παλεύει για κάθε μπάλα και δεν σταματάει. Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις. Αν δεν καταφέρουμε να ματσάρουμε την επιθετικότητα, θα έχουμε μειονέκτημα".

Τέλος, ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για το αν έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί την... αριθμομηχανές για τα πλέι οφ: "Δεν έχω κάνει υπολογισμούς. Πιστεύω πως μία ομάδα με 17 νίκες θα είναι στα πλέι οφ. Για την πρώτη τετράδα δεν το υπολογίσει. Πέρσι κάναμε 23 νίκες και πήραμε την 1η θέση, αλλά υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα σε πέντε, έξι ή και επτά ομάδες".

Ο Φακούντο Καμπάτσο από την πλευρά των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε πως "ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τον σεβασμό. Θα προσπαθήσουμε να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και η ομάδα μας έχει την ικανότητα να το καταφέρει. Πρέπει να σταματήσουμε, όμως, ολόκληρη την ομάδα και όχι μόνο έναν παίκτη".

Photo Credits: realmadrid.com

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ