EUROLEAGUE

Λάσο: "Ο Γιουλ θα με σκότωνε, εάν του έλεγα ότι δεν θα έπαιζε την Πέμπτη"

Λάσο: "Ο Γιουλ θα με σκότωνε, εάν του έλεγα ότι δεν θα έπαιζε την Πέμπτη"

Ο Πάμπλο Λάσο χαρακτήρισε την σειρά πολύ πιο δύσκολη απ' ότι δείχνει το 3-0, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον Γιουλ μακριά από το γήπεδο εάν έπαιζαν και 4ο ματς.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος μετά την 8η συνεχόμενη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού . Ο Ισπανός προπονητής οδήγησε την Ρεάλ για μία ακόμη φορά σε Final Four και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους αμέσως μετά το "σκούπισμα" του Παναθηναϊκού, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Σέρχιο Γιουλ εκτός γηπέδου εάν η σειρά πήγαινε σε τέταρτο αγώνα.

" Είμαι πολύ χαρούμενος, θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για μία σπουδαία προσπάθεια. Εάν νομίζει κάποιος ότι η σειρά ήταν εύκολη επειδή κερδίσαμε 3-0, αυτό δεν ισχύει. Ήταν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα ήξερε από την πρώτη στιγμή τι να κάνει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοι του αναγνώρισαν την προσπάθεια. Διανύω την 8η χρονιά μου στην Ρεάλ και θα πάρουμε μέρος στο 6ο Final Four. Είμαι υπερήφανος για αυτό, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το επίπεδο να μάχεσαι για τους τίτλους", είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητή.

" Όταν παίζεις κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χωρίς τον Γιουλ, αξίζουν μπράβο σε όλη την ομάδα. Δεν υπάρχουν ξεχωριστά ονόματα για μένα. Θα ήταν ανόητο για μένα να αναφερθώ σε κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Αρχίσαμε την σεζόν με 16 παίκτες και ήταν όλοι έτοιμοι να παίξουν", δήλωσε ακολούθως ο Λάσο.

" Είμαι υποχρεωμένος ως προπονητής η ομάδα να είναι καλύτερη την επόμενη μέρα. Εχω σπουδαίους παίκτες. Ο Γιουλ είναι σπουδαίος παίκτης. Και εσείς με ρωτάτε πώς θα έλεγα στον Γιουλ ότι δεν θα παίξει την Πέμπτη, εάν χάναμε σήμερα; Θα με είχε σκοτώσει", πρόσθεσε ο προπονητής της "βασίλισσας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ