EUROLEAGUE

Λάσο: "Μεγάλη νίκη, από τους καλύτερους ο Καλάθης"

Λάσο: "Μεγάλη νίκη, από τους καλύτερους ο Καλάθης"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στους Νικ Καλάθη και Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στη σημασία της νίκης ( 75-72) της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague κι έβγαλε το καπέλο του στους Νικ Καλάθη και Λούκα Ντόντσιτς.

"Είναι μία μεγάλη νίκη. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είχαμε το πλεονέκτημα, ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα κι επίθεση και προηγηθήκαμε με 14 πόντους. Είμαστε, όμως, στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, επέστρεψε και προηγήθηκε με έξι πόντους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία στο τέλος και πήραν το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο από το πρώτο λεπτό. Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι διαφορετικό. Η πραγματικότητα είναι πως αντιμετωπίζουμε μία σπουδαία ομάδα. Το γνωρίζουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο", δήλωσε ο Βάσκος κόουτς της Ρέαλ Μαδρίτης, ο οποίος αναφερόμενος στον Νικ Καλάθη δήλωσε:

"Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Δεν θα σταματήσουμε άσχετα με το τι έκανε ο Καλάθης. Ήμασταν στο -6, αλλά είχαμε τη συγκέντρωση για να επιστρέψουμε".

Επίσης, ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς λέγοντας πως "πάντα πιστεύω το ίδιο για εκείνον. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι. Όλοι τον αγαπούν".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ