EUROLEAGUE

Λάσο: "Έχουμε το πλεονέκτημα, δύσκολο να νικήσεις στην Αθήνα"

Λάσο: "Έχουμε το πλεονέκτημα, δύσκολο να νικήσεις στην Αθήνα"

Ο Πάμπλο Λάσο έμεινε ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ( 78-63) τον Παναθηναϊκό και ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, την οποία, όμως, κράτησε προσγειωμένη, καθώς η προημιτελική σειρά της EuroLeague μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα.

"Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχη. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν ώθηση. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν είναι κομμάτι της επιτυχίας μας. Όλοι οι παίκτες έκαναν σπουδαία δουλειά. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω πως για την ομάδα μιλάει όχι το 2-0, αλλά το πόσες νίκες έχει κάνει στην Euroleague συνολικά, απέναντι σε σπουδαίες ομάδες. Έχουμε πάρει το πλεονέκτημα Θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να τα καταφέρει εκεί. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην Αθήνα για να νικήσουμε. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και παίζει σπουδαία στην άμυνα", δήλωσε αρχικά ο Βάσκος προπονητής.

Όσον αφορά τον Φακούντο Καμπάσο, ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως "έχει την εμπιστοσύνη μας εδώ και πέντε σεζόν. Έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ και φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο. Είναι πολύ κομβικός παίκτης, αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στους Κοζέρ, Πρέπελιτς, Φερνάντεθ και Κάρολ που βοήθησαν πολύ ώστε και εκείνος να φανεί περισσότερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ