EUROLEAGUE

Λάσο: "Ελπίζω ο Ντόντσιτς να είναι εδώ και την επόμενη σεζόν"

Λάσο: "Ελπίζω ο Ντόντσιτς να είναι εδώ και την επόμενη σεζόν"
MARCA

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, δηλώνοντας ότι ελπίζει πως ο Σλοβένος γκαρντ θα περιμένει τουλάχιστον έναν χρόνο πριν αποφασίσει να πάει στο ΝΒΑ.

Το νέο ρεσιτάλ του Λούκα Ντόντσιτς έκανε τον κόσμο να τον... λατρέψει ακόμα περισσότερο, αλλά και να συνειδητοποιήσει ότι αν όλα πάνε κατ' ευχήν δεν θα τον βλέπουμε για καιρό ακόμα στα Ευρωπαϊκά παρκέ. Όχι όταν βάσει προβλέψεων αναμένεται να καταλήξει στην πρώτη 5αδα του επόμενου ντραφτ του ΝΒΑ. Ο Πάμπλο Λάσο ωστόσο ελπίζει να τον έχε υπό τις οδηγίες του για έναν χρόνο ακόμα.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο τεχνικός της Ρεάλ ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι ο Ντόντσιτς θα αφήσει στην άκρη το όνειρο του ΝΒΑ και δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του: " Σίγουρα ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα".

Λίγο νωρίτερα ο Λάσο είχε φροντίσει να αποθεώσει το παιδί-θαύμα του ευρωπαίκού μπάσκετ, αλλά και να σταθεί στην ομαδική προσπάθεια της Ρεάλ, δηλώνοντας πως " ο Ντόντσιτς έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Πήρε ριμπάουντ, κυκλοφόρησε τη μπάλα και πραγματοποίησε μία πλήρη εμφάνιση. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν όμως. Και ο Τέιλορ και ο Καμπάτσο με την άμυνά τους και ο Κοζέρ με τα τρίποντά του και ο Ράντοντσιτς με την άμυνά του στον Μίτσοβ στην τρίτη περίοδο. Ο Λούκα φυσικά ξεχώρισε λόγω των αριθμών του, αλλά η νίκη ήρθε μέσα από ομαδικη δουλεια".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ