EUROLEAGUE

Λάσο: "Δεν συμφωνώ με το σχόλιο του Πασκουάλ για τη διαιτησία"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη διαδικασία επανένταξης του Σέρχιο Γιουλ στο rotation της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τοποθετήθηκε -κατόπιν ερώτησης- για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Την παραμονή του τρίτου προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Πάμπλο Λάσο επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους την πληροφορία που είχε διαρρεύσει από τη Δευτέρα (23/4). Ότι δηλαδή ο Σέρχιο Γιουλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στο "τριφύλλι" για το υπόλοιπο της σειράς.

Το "ναι, είναι έτοιμος για αύριο" ήταν η πρώτη ατάκα που είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου ότι άπαντες ενδιαφέρονταν αρχικά για την κατάσταση του 31χρονου γκαρντ και δευτερευόντως για όλα τα υπόλοιπα. Πέραν αυτού, ο Πάμπλο Λάσο σημείωσε πως " αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν θα τον χρησιμοποιούσαμε. Κάνει προπόνηση με την ομάδα εδώ και δεκαπέντε με είκοσι μέρες. Έκανε σπουδαία δουλειά τους οκτώ μήνες της αποκατάστασης, όλοι τον βοήθησαν αρκετά".

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στα λεπτά συμμετοχής του; " Είναι περίπλοκο αυτό. Όταν έπαιζε 30+ λεπτά και τον κρατούσα για λίγο στον πάγκο, δεν ήταν χαρούμενος", απάντησε χαμογελώντας ο προπονητής της "Βασίλισσας" για να προσθέσει πως " το να περιορίσεις τα λεπτά κάποιου παίκτη είναι κάτι περίπλοκο, αλλά σκέφτομαι φυσικά ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες. Πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, κάτι το οποίο γνωρίζει κι ο ίδιος. Είμαι χαρούμενος, όπως και να έχει, που γύρισε κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν όλα κύλησαν βάσει πλάνου για την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στην δράση, για να απαντήσει: " Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το "πρέπει" για κάθε παίκτη που γυρίζει από τραυματισμό. Σήμερα ενημερώθηκα ότι κι ο Όγκνιεν (Κούζμιτς) τρέχει σε σπριντ σε πολύ καλό ρυθμό, αλλά θέλουμε να ανακάμψει πλήρως πριν αγωνιστεί, όπως ακριβώς συνέβη με τον Σέρχιο (Γιουλ). Να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση", πριν εξηγήσει πως " αν ήταν στο χέρι του Σέρχιο (Γιουλ), τότε σίγουρα θα έπαιζε νωρίτερα. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ακολουθείς κάποια βήματα. Από την στιγμή που τον είδαμε να προπονείται κανονικά με ένταση τις τελευταίες ημέρες, μας έδωσε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι είναι έτοιμος. Αν δεν πίστευα ότι είναι έτοιμος, δεν θα έπαιζε".

Η κουβέντα βέβαια δεν περιορίστηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. Στον Πάμπλο Λάσο έγινε ερώτηση για την... σπόντα που πέταξε ο Τσάβι Πασκουάλ για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα στο ΟΑΚΑ. "Ελπίζω στη Μαδρίτη να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε", είχε σχολιάσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods για τις αποφάσεις των "γκρίζων", με τον ομόλογό του στη "Βασίλισσα" να σημειώνει σήμερα πως " δεν συμφωνώ με τον Τσάβι (Πασκουάλ). Είδα και τα δυο παιχνίδια στο videο, δεν είπα τίποτα παραπάνω έπειτα από τα παιχνίδια κι έχω τη γνώμη μου: δεν συμφωνώ μαζί του".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ