EUROLEAGUE

Λάσο: "Δεν με απασχολεί τι γίνεται στη Χίμκι"

Λάσο: "Δεν με απασχολεί τι γίνεται στη Χίμκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Χίμκι (12/1, 19:00), αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο κομμάτι των τραυματισμών και της πιθανής επιστροφής του Άντονι Ράντολφ στην δράση.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι (12/1, 19:00) είναι ό,τι πρέπει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στην EuroLeague και -ταυτόχρονα- να αφήσει ακόμη πιο πίσω μια ανταγωνίστριά της στη διοργάνωση. Η ισπανική ομάδα θέλει, εκτός των άλλων, να πάρει... εκδίκηση για την ήττα της στον α' γύρο, με τον Πάμπλο Λάσο να μην υπολογίζει (όπως γίνεται εδώ και αρκετό καιρό) στους Άντονι Ράντολφ, Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο προπονητής της "Βασίλισσας" μίλησε για την αυριανή μονομαχία, λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας από τη βάση της, εξηγώντας πως " κάναμε προπόνηση με δεκατρείς παίκτες στη διάρκεια της εβδομάδας, με όλους αυτούς θα πάμε στη Μόσχα για το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι δεν είναι σε θέση ακόμη να αγωνιστούν. Ο Άντονι Ράντολφ παρουσιάζει βελτίωση, ο Σέρχιο Γιουλ και ο Γκουστάβο Αγιόν είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να θεωρηθεί ότι είναι έτοιμοι να παίξουν", πριν εστιάσει την προσοχή του στον Άντονι Ράντολφ, ο οποίος είναι ο... πρώτος επιλαχών για να επιστρέψει στην δράση:

" Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα μπει στο γήπεδο. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για να το πω. Ελπίζω πως την άλλη εβδομάδα θα μπορέσει να μπει στις προπονήσεις. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο προπονείται, δεν έχει μπει στο κομμάτι των επαφών. Οι γιατροί μού είπαν ότι είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να ορίσουμε μια ημερομηνία για την επιστροφή του. Συν τοις άλλοι στις επόμενες δέκα μέρες θα δώσουμε πέντε παιχνίδια, οπότε είναι πολύ δύσκολο να εντάξεις στο rotation έναν παίκτη που έχει λείψει τόσο καιρό λόγω τραυματισμού".

Όταν ρωτήθηκε για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Χίμκι και έφερε διάφορα σχόλια ανά την Ευρώπη, ανέφερε αρχικά πως " δεν ξέρω αν αυτό θα έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο, περισσότερο με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα. Το ότι είμαστε καλά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που θα είναι σκληρό και με πολλές επαφές", πριν επισημάνει ότι "δεν θυμάμαι κάτι αντίστοιχο σε άλλη ομάδα, ούτε τότε που έπαιζα ούτε τώρα που είμαι προπονητής. Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Μπαρτζώκα γι αυτό, όχι εμένα. Θα ξαναπώ ότι το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα μου, δεν κοιτάζω ούτε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι σύλλογοι με τα εσωτερικά τους θέματα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ