EUROLEAGUE

Λαπροβίτολα: "Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης"

Nicolas Laprovittola, left, and Facundo Campazzo of Argentina celebrate after beating France in their semifinal match against in the FIBA Basketball World Cup at the Cadillac Arena in Beijing, Friday, Sept. 13, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Nicolas Laprovittola, left, and Facundo Campazzo of Argentina celebrate after beating France in their semifinal match against in the FIBA Basketball World Cup at the Cadillac Arena in Beijing, Friday, Sept. 13, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αποφεύγοντας να πει κάτι επί της ουσίας για το μέλλον του. "Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης" εξήγησε.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει επικεντρωθεί στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Νικολάς Λαπροβιτόλα, πλην όμως ξέρει ότι δεν κρίνονται όλα από εκείνον. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναζητώντας τρόπο να "βγει" από το συμβόλαιο που υπεγράφη το περσινό καλοκαίρι -το ίδιο θέλει κι ο ισπανικός σύλλογος.

Πλην όμως, εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, με το θέμα του να έχει "παγώσει" και να μην παρουσιάζει κάποια τροπή που να ευνοεί τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Στο τριφύλλι περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να καταλήξει σε συμβιβασμό με τη "Βασίλισσα" προκειμένου εν συνεχεία να κάνουν την τελική κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Για πρώτη φορά από την στιγμή που το όνομά του συνδέθηκε με το τριφύλλι, ο Νικολάς Λαπροβίτολα μίλησε για το μέλλον του. Δίχως να πει κάτι επί της ουσίας, ο 29χρονος γκαρντ παρουσιάστηκε φειδωλός να προβεί σε... αποκαλύψεις, δίνοντας όμως το στίγμα για το τι περιμένει να ακολουθήσει.

" Προς το παρόν, είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλές φήμες" ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή, πριν προσθέσει ότι "η ζωή του αθλητή δεν είναι τόσο εύκολη, πήρα πολλά ρίσκα στην καριέρα μου. Υπέγραψα κάποια συμβόλαια στην καριέρα μου για τα λεφτά. Ό,τι κι αν έρθει, θα είναι για καλό, είτε πρόκειται να αλλάξω ομάδα είτε όχι. Είμαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει".

Οι απολαβές του Νικολάς Λαπροβίτολα στη Ρεάλ Μαδρίτης φτάνουν το 1.200.000 ευρώ μεικτά (ο μισθός του είναι κοντά στις 700.000 ευρώ).

AP Photo/Mark Schiefelbein

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ