EUROLEAGUE

Ξεκουράζει τρεις παίκτες ο Λάσο εν όψει Final Four

Ξεκουράζει τρεις παίκτες ο Λάσο εν όψει Final Four
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάμπλο Λάσο θα αφήσει τρεις βασικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ανδόρα (14/5), προκειμένου να μην τους επιβαρύνει λίγες ημέρες πριν από το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Το αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την Ανδόρα έπεσε στο κενό, με τη "Βασίλισσα" να αντιμετωπίζει την ομάδα του Θανάση Αντετοκούνμπο το απόγευμα της Κυριακής (14/5, 19:00).

Με δεδομένο όμως πως την Παρασκευή (19/5) υπάρχει ο ημιτελικός του Final Four με τη Φενέρμπαχτσε, ο Πάμπλο Λάσο θέλει να προστατεύσει κάποιους βασικούς παίκτες του. Ο λόγος για τους Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ και Γκουστάβο Αγιόν που θα μείνουν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, με σκοπό να μην επιβαρυνθούν με έξτρα κόπωση και -φυσικά- να μην ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό.

Οι ανακατατάξεις που θα γίνουν στη δωδεκάδα της "Βασίλισσας" θα φέρουν τον Ντίνο Ράντοντσιτς σε αυτή, με τον 17χρονο γκαρντ/φόργουορντ να έχει την ευκαιρία να προσθέσει μία ακόμη συμμετοχή με τους "μεγάλους" της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ