EUROLEAGUE

Ξεκινάει το όνειρο του Τρίσταν Βούκσεβιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)

Ξεκινάει το όνειρο του Τρίσταν Βούκσεβιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)

Ο 15χρονος, Τριστάν Βούκσεβιτς, εγκαταστάθηκε πλέον στη Μαδρίτη, αφού εντάχθηκε στην οικογένεια της Ρεάλ και μαζί του βρίσκεται και ο πατέρας του, Ντούσαν.

Ο Τριστάν Βούκσεβιτς, γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (1995-1997 και 2004) και του Απόλλωνα Πάτρας (1997-2001), Ντούσαν Βούκσεβιτς, εδώ και μερικές εβδομάδες ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 15χρονος φόργουορντ, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στην Ευρώπη, αποδέχθηκε την πρόταση των Μαδριλένων και η σεζόν 2018/19 θα τον βρει στην Ισπανία ως μέλος των ακαδημιών της Ρεάλ.

Με ύψος 2 μέτρα και 7 εκατοστά, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κυνηγώντας το όνειρο της Ισπανίας, αφού έγινε μέλος της οικογένειας της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η Ρεάλ θεωρείται και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στην ανάπτυξη και βελτίωση νεαρών παικτών, με το παράδειγμα του Λούκα Ντόντσιτς να είναι απλώς η... κορυφή του παγόβουνου, αφού στο ρόστερ των ακαδημιών της ομάδας υπάρχουν και άλλα μεγάλα ταλέντα όπως ο Ουσμάν Γκαρούμπα (16 χρονών, 2.02 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) και ο Μάριο Νάκιτς (17 χρονών, 2 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ).

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόκτηση του Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος είναι πλέον μόνιμα στην ισπανική πρωτεύουσα και στο πλάι του βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος καμαρώνει για το γιο του και είναι πάντα δίπλα του σε κάθε βήμα του.

Ξεκινάει το όνειρο του Τρίσταν Βούκσεβιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ