EUROLEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε τον Νοτσιόνι

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε τον Νοτσιόνι

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε τον Αντρές Νοτσιόνι όπως του έπρεπε, με τον 37χρονο φόργουορντ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα πλέον την απόσυρσή του από την δράση στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του Αντρές Νοτσιόνι πως το καλοκαίρι θα κρεμάσει τη φανέλα του δεν ήταν το πλέον αναμενόμενο σκηνικό που περίμεναν να εκτυλιχθεί στη Μαδρίτη. Όπως και να έχει όμως, η "Βασίλισσα" φρόντισε να αποχαιρετήσει εκ προοιμί τον "Τσάπου", ο οποίος φοράει τη φανέλα της την τελευταία τριετία, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της EuroLeague το 2015.

Η αγάπη και ο σεβασμός από όλα τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης αποτυπώθηκαν στα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είπε πως "θα έπρεπε να είχες νωρίτερα στην ομάδα".

Φανερά κομπλαρισμένος από το σκηνικό που στήθηκε για χάρη του, ο Αντρές Νοτσιόνι ψέλισε πως " έζησα υπέροχες στιγμές μαζί σας, παιδιά, με υποδεχθήκατε τόσο όμορφα. Θα ήθελα να πω αυτό το "αντίο" πανηγυρίζοντας μαζί σας". Με σύσσωμη την ομάδα της "Βασίλισσας" να δίνει το "παρών", δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελα να μιλήσουν για τον παίκτη που έχει ζήσει τόσα πολλά στην καριέρα του τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ο "Τσάπου" παραδέχθηκε μάλιστα πως " θα έπρεπε να είχα έρθει προετοιμασμένος για να πω κάτι, προτίμησα όμως όσα πω να βγουν από την καρδιά μου. Με όλο τον σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Μπασκόνια που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσω τα όνειρά μου, όπως επίσης τους Σικάγο Μπουλς που μου άνοιξαν την πόρτα του ΝΒΑ. Αποφάσισα να φύγω από εκεί γιατί δεν ένιωθα άνετα στο ΝΒΑ, όχι γιατί είχα πρόβλημα με το Σικάγο", ενώ πρόσθεσε πως " είμαι πολύ χαρούμενος για όσα κατάφερα εδώ, στη Μαδρίτη. Έδωσα ό,τι είχα στο παρκέ".

Ο 37χρονος φόργουορντ θα διεκδικήσει τους δύο τελευταίους τίτλους της καριέρας του το επόμενο δίμηνο, αρχικά αυτόν της EuroLeague και εν συνεχεία αυτόν της Liga Endesa, για να "κλείσει" με ιδανικό τρόπο την τεράστια καριέρα του.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ