EUROLEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης γέμισε από ταλέντα και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμάρ Σιλά έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω... συνωστιμού μεγάλων ταλέντων. Ο 17χρονος σέντερ προτίμησε τα λεπτά συμμετοχής στην Οστάνδη από τον πάγκο στη "Βασίλισσα".

Η πρώτη απώλεια λόγω συνωστισμού ταλαντούχων παικτών είναι γεγονός για τη Ρεάλ Μαδρίτης . Ο Αμάρ Σιλά αποφάσισε πως δεν μπορεί να αντέξει τον πάγκο στην ισπανική ομάδα, αναζητώντας μια ευκαιρία για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να κυνηγήσει την άμεση μετακόμισή του στο ΝΒΑ. Η Οστάνδη τού έδωσε αυτό που έψαχνε, τον υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια και προσέθεσε στο δυναμικό της έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Ο 18χρονος σέντερ (2μ06 με άνοιγμα χεριών που φτάνει στα 2μ21) είχε 10.3 πόντους και 8.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τελική φάση της EuroLeague των "μικρών" πριν από μερικούς μήνες, ενώ στα προκριματικά οι αριθμοί του ήταν ακόμη καλύτεροι (14.5 πόντοι, 7.8 ριμπάουντ).

Δεδομένης όμως της πληθώρας επιλογών που έχει στο "5" ο Πάμπλο Λάσο (με τελευταία προσθήκη αυτή του Τζόρνταν Μίκι ), αλλά και της παρουσίας του Ουσμάν Γκαρούμπα (έχει... προτεραιότητα για παρουσία στην πρώτη ομάδα), προτίμησε το περιβάλλον της Οστάνδης για να πάρει άμεσα τον χρόνο συμμετοχής που αναζητά σε ανδρικό επίπεδο.

Στην Ισπανία επισημαίνουν μάλιστα πως ο νεαρός παίκτης θα επιδιώξει να βρει μια θέση στο ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι, μέσα από το Draft.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ