EUROLEAGUE

Γιουλ: "Παίζω σκ...α εδώ και 2 χρόνια, αλλά παίρνουμε τίτλους"!

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ προχώρησε σε μία τρομερή δήλωση, αφού τόνισε πως εδώ και 2 χρόνια παίζει... σκ...α, αλλά δεν τον νοιάζει από την στιγμή που η Ρεάλ κατακτά τίτλους.

Η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία χάρη στη νίκη της με 74-68 επί της Μπαρτσελόνα στον 4ο τελικό μέσα στην Βαρκελώνη. Κι ενώ οι πανηγυρισμοί είχαν φτάσει στην κορύφωσή τους, ο Σέρχιο Γιουλ έκανε μία από τις δηλώσεις της χρονιάς.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο ηγέτης της Ρεάλ δήλωσε: " Εδώ και δύο χρόνια παίζω σκα...α, αλλά παίρνουμε τίτλους και αυτό είναι το σημαντικό"! Ακολούθως φρόντισε να αποθεώσει τον (MVP των τελικών) Φακούντο Καμπάτσο λέγοντας πως " είναι φαινόμενο. Δεν βλέπει κανείς πόσες ώρες περνάει στο γήπεδο μετά το τέλος κάθε προπόνησης και αξίζει όλα αυτά τα καλά πράγματα που του συμβαίνουν".

Η αναφορά του Γιουλ πάντως για το γεγονός ότι εδώ και 2 χρόνια δεν παίζει καλά δεν είναι τυχαία. Η τελευταία διετία ήταν δύσκολη για τον Ισπανό γκαρντ, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξιό γόνατο λίγο πριν το Eurobasket 2017 σε ένα φιλικό της εθνικής Ισπανίας. Έκτοτε χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες πρι επιστρέψει στα μέσα της σεζόν 2017/18, ωστόσο έκτοτε δεν είναι ο ίδιος παίκτης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ