EUROLEAGUE

Γιουλ: "Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρεάλ"

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ δήλωσε ότι το ΝΒΑ είναι ένας ελκυστικός προορισμός, αλλά περνάει καλά στη Ρεάλ και έχει ως στόχο να κλείσει την καριέρα του στους Μαδριλενους.

Το ΝΒΑ και οι Houston Rockets του έχουν χτυπήσει αναρίθμητες φορές την... πόρτα. Ο Σέρχιο Γιουλ πάντα έλεγε "όχι". Και, όπως φαίνεται, δεν σκοπεύει να αλλάξει άμεσα την απάντησή του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της "Marca", o αρχηγός της Ρεάλ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: " Σαφώς και είναι δύσκολο να λες όχι στο ΝΒΑ, επειδή είναι πολύ δελεαστικό σε όλα τα επίπεδα. Όπως όμως έχω εξηγήσει πολλές φορές, είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ. Θέλω να μείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να κερδίζω. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Έχω ακόμα αρκετά χρόνια συμβόλαιο και είμαι συγκεντρωμένος ώστε να έχω μία σπουδαία χρονιά".

Ακολούθως μάλιστα ο Γιουλ αναφέρθηκε και στο "αντίο" του Χουάν Κάρλος Ναβάρο: " Ελπίζω να πάρει ένα μικρό μέρος αυτού που του αναλογεί με βάση αυτά που έχει πετύχει. Είναι ένας θρύλος και ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν εμφανιστεί και αξίζει όλες τις τιμές που θα λάβει".

Κλείνοντας δεν μπόρεσε να μην κάνει ξεχωριστή αναφορά και στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος άνοιξε τα φτερά του με προορισμό το ΝΒΑ: " Ο Λούκα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με έναν παίκτη, επειδή ήταν ξεχωριστός. Ένας παίκτης που βγαίνει κάθε 20 ή 30 χρόνια, οπότε νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να μην αφήσουμε να φανεί το κενό του".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ