EUROLEAGUE

Γιουλ: "Ήταν δύσκολα για όλους με τον κορονοϊό, μου έλειψε το μπάσκετ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ δήλωσε ότι την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού δυσκολεύτηκε επειδή έμεινε μακριά από το μπάσκετ και πως ανυπομονεί να πατήσει παρκέ.

O Σέρχιο Γιουλ δυσκολεύτηκε όπως όλος ο κόσμος λόγω της καραντίνας εξαιτίας του κορονοϊού. Ενώ πάντως ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ με την Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με την απόφαση της EuroLeague να ακυρώσει την σεζόν

Μιλώντας στο κανάλι της EuroLeague, ο Ισπανός δήλωσε: " Νομίζω ότι είναι μία κατάσταση για όλους που ήταν δύσκολη για όλους. Ο ιός άλλαξε τα πλάνα όλων και πλήγωσε πολύ κόσμο. Στο τέλος είναι κρίμα που ακυρώθηκε η σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα επιστρέψουμε καλύτερη του χρόνο και ξέρω ότι θα είναι μία ξεχωριστή σεζόν.

Πιστεύω ότι στο τέλος πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της EuroLeague. Είναι ξεκάθαρο ότι η Euroleague είναι μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον κόσμο. Είναι τρομερή διοργάνωση που θέλουν όλοι να παίξουν και ελπίζω ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν, η οποία πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή".

Αναφερόμενος στον εαυτό του και τι έκανε στην καραντίνα, ο Ισπανός γκαρντ ήταν ειλικρινής: " Για να πω την αλήθεια μου έλειψε το μπάσκετ. Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάσκετ, το αγαπάω και είναι αυτό που θέλω να κάνω. Οπότε αυτή η κατάσταση που κλειδωθήκαμε στο σπίτι μας για τόσο καιρό ήταν δύσκολη. Η EuroLeague ειναι μία γοητευτική διοργάνωση και πιστεύω ότι σε όλους τους παίκτες λείπει το να παίζουν μπάσκετ και να βιώνουν την κατάσταση ενός γεμάτου γηπέδου".

Κλείνοντας, είπε για τους φιλάθλους: "Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη, την φροντίδα και τον σεβασμό σας. Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι εμείς οι παίκτες όταν επιστρέψουμε θα είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε. Παίζουμε για τους οπαδούς και προσπαθούμε για αυτούς".

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ