EUROLEAGUE

Γιουλ για το buzzer beater με Μπαρτσελόνα: "Δεν είχαμε σχεδιάσει αυτό στο τάιμ άουτ"

Γιουλ για το buzzer beater με Μπαρτσελόνα: "Δεν είχαμε σχεδιάσει αυτό στο τάιμ άουτ"

Ο Σέρχιο Γιουλ ανέλυσε το buzzer beater που έβαλε με την Μπαρτσελόνα, εξηγώντας τι σχεδίασε ο Πάμπλο Λάσο για την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο νικητής ενός ακόμη "clasico" κρίθηκε από μια απόφαση του Σέρχιο Γιουλ. Ένα σουτ. Μία φάση στην οποία η Μπαρτσελόνα έπαιξα ασφυκτική άμυνα στον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος όμως -ακόμη κι έτσι- βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στον στόχο. Το Νο23 της "Βασίλισσας" πήρε το credit για το μεγάλο σουτ που έβαλε , το video με το buzzer beater "παίχτηκε" χιλιάδες φορές αυτές τις ημέρες, αλλά όπως εξήγησε ο ίδιος, η μπάλα δεν έπρεπε να πάει στα χέρια του!

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στα social media της Liga Endesa, αφού του ζητήθηκε να περιγράψει την τελευταία φάση και να εξηγήσει τι έγινε. Κι εκείνος, δίχως ίχνος διάθεσης να πάρει πάνω του τα φώτα, τόνισε πως ο Πάμπλο Λάσο είχε δώσει εντολή η μπάλα να πάει στα χέρια του Άντονι Ράντολφ, προκειμένου να πάρει αυτός το τελευταίο σουτ του αγώνα.

" Η φάση σχεδιάστηκε για τον Άντονι (Ράντολφ), προκειμένου να φύγει και να παίξει από τα αριστερά", ανέφερε αρχικά ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος δεν παρέλειψε βέβαια να εξηγήσει το σκεπτικό του Πάμπλο Λάσο να δώσει σε άλλον παίκτη την μπάλα: " Όλες αυτές οι φάσεις τυχαίνουν σε εμένα και η αντίπαλη ομάδα το περιμένει, οπότε προσπαθούμε να τους εκπλήξουμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό".

Ανέφερε μάλιστα πως " η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλή άμυνα στον Άντονι (Ράντολφ), ο Ρούντι (Φερνάντεθ) μου έδωσε την πάσα, και στο σημείο που ήμασταν, σε εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν είχα άλλη επιλογή, πέρα από το να παίξω ένας εναντίον ενός. Να προσπαθήσω να πάρω ένα φάουλ, ή να βάλω το καλάθι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα".

Δείτε τη φάση και πως την περιγράφει ο Σέρχιο Γιουλ

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ