EUROLEAGUE

Επιστρέφει με Παναθηναϊκό ο Καμπάσο

Επιστρέφει με Παναθηναϊκό ο Καμπάσο
EUROLEAGUE

Ο Φακούντο Καμπάσο πήρε απουσία από τα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο από την αρχή της προημιτελικής σειρά της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Φακούντο Καμπάσο το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν στα "πιτς", αλλά αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Αργεντινός γκαρντ εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο έχει απουσιάσει από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναμένεται να μην αγωνιστεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα (20:00).

O Ισπανός δημοσιογράφος του "Onda Madrid", Κάρλος Σάντσεθ Μπλας ενημέρωσε μέσω Twitter πως αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Φακούντο Καμπάσο θα είναι διαθέσιμος για την προημιτελική σειρά της EuroLeague της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, το τζάμπολ της οποίας είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/4). Ο Φακούντο Καμπάσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς έχει χάσει τον ρυθμό του, αλλά, όπως τονίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος, η θέληση του να βοηθήσει την ομάδα του είναι μεγάλη και όλα δείχνουν πως απέναντι στους "πράσινους" θα επιστρέψει στην δράση.

Αν οι πληροφορίες του Ισπανού δημοσιογράφου επαληθευτούν, αυτό που θα μένει να διαπιστωθεί είναι το πότε θα πατήσει και πάλι παρκέ ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος - σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε από την Ισπανία ο ανταποκριτής του Sport24 Radio 103,3, Μιχάλης Στεφάνου - θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο για κάποια ή και για όλα τα παιχνίδια της σειράς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ