EUROLEAGUE

Δεύτερος χιαστός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η σεζόν για Κούζμιτς!

Δεύτερος χιαστός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η σεζόν για Κούζμιτς!
REAL MADRID BALONCESTO

Μετά τον Σέρχιο Γιούλ, κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού! Τέλος η σεζόν για τον 27χρονο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχάριστα νέα για Άντονι Ράντολφ, τη "γλίτωσε" με απουσία τριών εβδομάδων.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, από ιατρικής άποψης. Μπορεί η "Βασίλισσα" να είναι αήττητη φέτος σε Liga Endesa (4/4) και EuroLeague (2/2), αλλά είναι σίγουρο πως ο Πάμπλο Λάσο θα αντάλλασσε αυτό το σερί με την επιστροφή των τραυματιών στην δράση.

Μετά τον Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος "λαβώθηκε" το καλοκαίρι σε φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο, ήταν η σειρά του Όγκνιεν Κούζμιτς να δει την τύχη να του γυρίζει την πλάτη. Ο 27χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια της χθεσινής (19/10) αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αποχωρώντας άρον άρον από το παρκέ με καροτσάκι και δάκρυα στα μάτια . Δυστυχώς, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ισπανικής ομάδας επιβεβαιώθηκαν, αφού ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, δεν αποκλείεται η Ρεάλ Μαδρίτης να βγει στην αγορά για έναν ακόμη ψηλό, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο "5", εκεί όπου αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο οι Γκουστάβο Αγιόν και Φελίπε Ρέγιες. Θυμίζουμε πως πριν από τρεις εβδομάδες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τσέισον Ραντλ, ως μίας ακόμη λύσης στην περιφέρεια -μετά την απώλεια του Σέρχιο Γιούλ.

Από την άλλη, πιο τυχερός αποδείχθηκε ο Άντονι Ραντλ, που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο αθλητικός φόργουορντ της "Βασίλισσας" χτύπησε στον δεξί ώμο, με το ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για "εξάρθρωση". Πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ