EUROLEAGUE

Ατζέντης Καμπάσο: "Δεν έχουμε απολύτως τίποτα από το ΝΒΑ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φακούντο Καμπάσο ονειρεύεται το ΝΒΑ, στην Αργεντινή θέλουν να τον δουν ανάμεσα στους κορυφαίους, όμως η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι δύσκολη κι ο ατζέντης του παραδέχεται ότι δεν έχει λάβει πρόταση.

Την ώρα που οι φήμες λένε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα, ο ατζέντης του Φακούντο Καμπάσο παραδέχεται ότι προς το παρόν ο πελάτης του δεν έχει καμία πρόταση από το ΝΒΑ. Τι σημαίνει αυτό; Πως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

" Δεν εκπλήσσομαι από τα νέα για τον Σλούκα, επειδή ξέρω ότι η Ρεάλ είναι μια ομάδα που πάντα προσπαθεί να βρει τους καλύτερους παίκτες. Δεν θεωρώ πάντως ότι υπάρχει σύνδεση με τον Καμπάσο. Ξέρω ότι στην Αργεντινή όλοι θέλουν να δουν τον Φακούντο στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν έχουμε απολύτως τίποτα έως τώρα" δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κλαούντιο Βιλανουέβα.

Ο Καμπάσο έχει ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του ΝΒΑ, ωστόσο το ύψος της φτάνει τα 6 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά, ο οργανισμός που θα τον αποκτήσει μπορεί να πληρώσει μόλις 800.000 σύμφωνα με τους κανονισμούς της Λίγκας, με αποτέλεσμα ο Καμπάσο να πρέπει να βάλει τα υπόλοιπα 5.2 από την τσέπη του. Τεράστιο ποσό, ειδικά από τη στιγμή που εξαιτίας του κορονοϊού θεωρείται απίθανο να βρει μια συμφωνία όπως την ονειρευόταν.

Βλέπετε, το salary cap στο ΝΒΑ αναμένεται να μειωθεί κατά 25-30 εκατομμύρια, από τα 115 που υπολογίζονταν για τη σεζόν 2020/21. Αυτό σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων θα κληθεί να πληρώσει σημαντικά ποσά σε φόρους πολυτελείας, που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι στη φετινή offseason, όποτε αυτή ανοίξει, θα δούμε λίγες κινήσεις και πολύ προσεκτικές.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ