EUROLEAGUE

AS: "Ο Καμπάσο επηρεάζει την περίπτωση του Σλούκα"

Fenerbahce's Kostas Sloukas dribbles the ball as Real Madrid's Fabien Causeur guards him during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce's Kostas Sloukas dribbles the ball as Real Madrid's Fabien Causeur guards him during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η AS καταγράφει την σχέση του Φακούντο Καμπάσο με ενδεχόμενη μετακόμιση του Κώστα Σλούκα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με όσα δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο ατζέντης του βασικού πόιντ γκαρντ της "Βασίλισσας". Καμία πρόταση στον διεθνή πλεϊμέικερ.

Το όνομα του Φακούντο Καμπάσο συνεχίζει να "παίζει" στην Ισπανία περί μετακόμισης στο ΝΒΑ, τα δεδομένα όμως μόνο ευνοϊκά δεν είναι για εκείνον. Η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί -και- στις ΗΠΑ μετά την πανδημία του κορονοϊού δεν βοηθάει προκειμένου να είναι ξεκάθαρο το τοπίο για εκείνον, με τον ατζέντη του να επισημαίνει πριν από μερικές ημέρες πως " δεν έχουμε τίποτα απολύτως έως τώρα".

Στην ίδια τοποθέτησή του, ο Κλαούντιο Βιλανουέβα είχε υποστηρίξει πως το τι θα κάνει ο πελάτης του δεν έχει σχέση με το πώς θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κώστα Σλούκα, κάτι στο οποίο αντιτίθεται με δημοσίευμά της η AS. Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η ισπανική εφημερίδα στέκεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον διεθνή γκαρντ (ο οποίος βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε), με τον Ρικάρντο Γκονθάλεθ να τονίζει στα γραφόμενά του πως " η περίπτωση αυτή μοιάζει πιθανή στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Φακούντο Καμπάσο, κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι αρκετά πιθανό". Πηγαίνει μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως γι αυτόν ακριβώς τον λόγο (επειδή μοιάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο η παραμονή του Φακούντο Καμπάσο) δεν έχει κατατεθεί πρόταση στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλέμεν Πρέπελιτς, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως κι ο Νικολάς Λαπροβίτολα είναι στον "αέρα" εν όψει της επόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα της AS γίνεται λόγος για το γεγονός πως ο Γκαμπριέλ Ντεκ ενδέχεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι ( κι αυτός "παίζει" για το ΝΒΑ), με τον Πάμπλο Λάσο να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρόκας Γκεντράιτις της Άλμπα Βερολίνου για την αντικαστάστασή του.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ