EUROLEAGUE

Αποβλήθηκε ο Ντόντσιτς

Αποβλήθηκε ο Ντόντσιτς
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

Ο Λούκα Ντόντσιτς πλήρωσε ακριβά τα νεύρα του στο -γεμάτο ένταση- ματς της Ρεάλ με τη Βαλένθια. Οι διαιτητές τον απέβαλλαν με τεχνική ποινή από το 16ο λεπτό!

Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τη Βαλένθια για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο 19χρονος Σλοβένος αποβλήθηκε 4'11'' πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τεχνική ποινή, κι ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ για την αγκωνιά που έριξε στο πρόσωπο του Τίμπορ Πλάις, στέλνοντας τον Γερμανό σέντερ στα αποδυτήρια.

Εμφανώς εκνευρισμένος και για τις δύο αποφάσεις των διαιτητών ο Ντόντσιτς αποχώρησε κλωτσώντας τη φισούνα του γηπέδου. Την ώρα που ο νεαρός σούπερ σταρ της Ρεάλ αποβλήθηκε το σκορ ήταν 33-30 υπέρ των Μαδριλένων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με προβάδισμα δύο πόντων (43-41).

Από το Final Four είχε να βάλει μονοψήφιο αριθμό πόντων

Ο Ντόντσιτς πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο 6'51'' και είχε 6 πόντους με 2/2 τρίποντα, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα. Η τελευταία φορά που ο 19χρονος άσος τελείωσε ένα ματς της EuroLeague με μονοψήφιο νούμερο πόντων ήταν στον μικρό τελικό του περσινού Final Four με την ΤΣΣΚΑ, όταν είχε σημειώσει και τότε 6 πόντους.

Όσο για την τελευταία φορά που έπαιξε λιγότερο από 6'51''; Ήταν επίσης τη σεζόν 2016-17 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, όταν αγωνίστηκε μόνο 4'20''.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ