EUROLEAGUE

Απόφαση της τελευταίας στιγμής για Ντόντσιτς

Απόφαση της τελευταίας στιγμής για Ντόντσιτς

Παρά τα όσα ανέφερε η σλοβενική ομοσπονδία, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λούκα Ντόντσιτς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (8/3, 22:00).

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/3), η σλοβενική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Λούκα Ντόντσιτς θα τον κρατήσει στα "πιτς" για δύο με τρεις εβδομάδες. Η θέση ήταν επίσης και καταγράφηκε στην ιστοσελίδα της KZS, με αποτέλεσμα να αναπαραχθεί από όλα τα Μέσα της Ευρώπης - μεταξύ των οποίων και το Sport24.gr.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης πάντως, διαχωρίζουν τη θέση τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνοντας άγνοια για το πώς η σλοβενική ομοσπονδία πήρε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει κάτι για τον παίκτη της. Οι πληροφορίες που έρχονται από την ισπανική πρωτεύουσα αναφέρουν πως η παρουσία του 19χρονου γκαρντ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods θα κριθεί λίγη ώρα πριν βγουν οι παίκτες των ομάδων στο παρκέ του WiZink Center για προθέρμανση.

Παρότι ο παίκτης δεν προπονήθηκε το τελευταίο διήμερο, ούτε συμμετείχε στο shootaround το πρωί, οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Κι αυτό γιατί εκκρεμεί να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της "Βασίλισσας", όπως επίσης να υπάρξει ραντεβού του ίδιου, του Πάμπλο Λάσο και των γιατρών της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ