EUROLEAGUE

Άναψε φωτιές η σύζυγος του Κάρολ: "Μόνο αυτή τη χρονιά"!

Άναψε φωτιές η σύζυγος του Κάρολ: "Μόνο αυτή τη χρονιά"!
EUROKINISSI

Η σύζυγος του Τζέισι Κάρολ απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του άνδρα της στην Ρεάλ, γράφοντας πως η φετινή θα είναι η τελευταία του σεζόν πριν αποσυρθεί!

Το συμβόλαιο του Τζέισι Κάρολ με την Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να παίξει μέχρι τα 40 του χρόνια. Αν πάντως πιστέψει κάποιος την σύζυγό του, Μπέιλ Κάρολ, μάλλον αυτό δεν θα συμβεί!

Η σύζυγος του 36χρονου γκαρντ άναψε φωτιές μέσω Instagram, αφού απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών της, με μία εξ αυτών να ρωτάει κάποια στιγμή: " Για πόσο καιρό θα παίζει ακόμα ο Τζέισι;" και την Μπέιλ να απαντάει: " Μόνο αυτή τη χρονιά"!

Η συγκεκριμένη ατάκα αποκτάει μεγαλύτερη βαρύτητα κυρίως για έναν ακόμα λόγο: Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η Μπέιλ αποφάσισε πριν ξεκινήσει η σεζόν να μαζέψει τα πράγματά της και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Κάρολ να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, αφήνοντας μόνο του τον Αμερικανό στη Μαδρίτη!

Ο Κάρολ, ο οποίος πήγε στην Ρεάλ το 2011 από την Γκραν Κανάρια και εξελίχθηκε σε έναν από τους κομβικούς παίκτης της ομάδας, είχε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Την φετινή σεζόν έχει 6.2 πόντους μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague και 8.7 πόντους μέσο όρο με 46.1% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής στην Ισπανία.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ