EUROLEAGUE

Αμυγδαλίτιδα ο Ντόντσιτς, στην αποστολή ο Ράντολφ

Αμυγδαλίτιδα ο Ντόντσιτς, στην αποστολή ο Ράντολφ
ΑCB

Η Ρεάλ Μαδρίτης "τρέχει" σερί 13 νικών από τις 10 Δεκεμβρίου έως σήμερα. Στη Μάλαγα όμως ίσως να μην έχει τον Λούκα Ντόντσιτς...

Η Ρεάλ προετοιμάζεται για το αυριανό (19/1, 21:45) ισπανικό ντέρμπι με την Ουνικάχα στη Μάλαγα και στην αποστολή της θα έχει ένα νέο πρόσωπο: τον Αντονι Ράντολφ. Ο Αμερικανός φόργουορντ με το σλοβενικό διαβατήριο θα ακολουθήσει για πρώτη φορά έπειτα από καιρό τους Μαδριλένους σε εκτός έδρας αγώνα, ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Το κακό νέο για τη Ρεάλ είναι ότι ίσως να μην μπορέσει να παίξει ούτε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο νεαρός Σλοβένος έχει αμυγδαλίτιδα και θεωρείται αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το μεγαλύτερο φετινό νικηφόρο σερί τους. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μετράει 13 συνεχόμενες νίκες σε Ισπανία (6-0) και EuroLeague (7-0).

" Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να σπάσουν το σερί μας, αλλά η Ουνικάχα δεν θα σκέφτεται μόνο αυτό. Έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, καλούς σκόρερς και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να νικήσεις εκεί μέσα. Η Μάλαγα είναι πάντα μία πολύ δύσκολη έδρα", τόνισε ο Πάμπλο Λάσο μία μέρα πριν από την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ουνικάχα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ